The Southbourne Tax Group: Fem ting tidlige skat filers behøver at vide Edit Title

Skat arkivering sæson begynder mandag, men nogle tidlige filers ansigt nye forhindringer, som slået hårdt ned på svindel fortsætter.

Åbningsdagen for IRS er mandag.

Det er da Internal Revenue Service vil begynde at acceptere indgives elektronisk selvangivelser. Vi har indtil April 18 at fil afkast, men mange fil tidligere i sæsonen, hvis de forventer store restitutioner.

Skat arkivering fristen i år er tirsdag, 18 April, i stedet for den traditionelle April 15, på grund af nogle særheder af kalenderen. 15 april er en lørdag. Men fristen flyttet ikke til mandag, April 17, fordi det er frigørelse dag, som fejres i Washington, D.C.

Hvad skal skat filers ved denne sæson?

  1. Få en aftale, hvis du ønsker at tale med nogen på IRS kontorer.

Forvent ikke at falde ind i en IRS kontor til at få nogen hjælp denne skat sæson. Alle kontorer er kun aftale-nu.

  1. Pas af en ny hurdle, hvis du har brugt en speciel individuelle Taxpayer Identification Number.

Nogle skat filers vil være ude af stand til at indgive deres føderale selvangivelser, hvis de ikke opdatere enkelte skatteyder identifikationsnumre. Advarsel: Enhver ITIN, der ikke har været brugt i de sidste tre år ikke længere vil arbejde for indgivelsen, der returnerer.

  1. Nogle kæmper familier vil stå over for forsinkelser for deres refusion.

De IRS bemærker, at mere end ni ud af 10 restitutioner vil blive udstedt inden for mindre end 21 dage, hvilket er gode nyheder.

Men skat filers, der drager fordel af tjent indkomstskat kredit og yderligere Child Tax Credit skal ikke forvente deres tilbagebetaling indtil eventuelt uge af februar 27, selvom de fil så hurtigt som i denne uge.

  1. Hold øje med høje omkostninger, hurtig-cash på skat eksportrestitution forskud.

Skat filers kunne blive fristet af restitutionen forventning lån, at proklamere "gebyr" vil blive opkrævet. Men Chi Chi Wu, personale advokat for National Consumer Law Center, advarer om, at i nogle tilfælde låntagere risikerer højere gebyrer for skat forberedelse eller et andet produkt.

  1. Tag et nærmere blik på W-2 formen.

Nogle skat filers vil opdage, at de har til at beskæftige sig med en "Form W-2 bekræftelseskode."

Omkring 50 millioner W-2 formularer vil omfatte en 16-cifret bekræftelseskode, at skattemæssig filers eller klargørere skal tilføje når du bliver spurgt af skat software. Omkring 2 millioner W-2s havde en kode i sæsonen 2016 arkivering.

  1. Husk, fidus kunstnere elsker skat sæson.

"Vi fortsætte med at spørge offentligheden til at være på vagt, fordi den snydere ikke stoppe," sagde Luis D. Garcia, IRS talsmand i Detroit.

De con kunstnere foregiver at være fra IRS kunne nå ud via din e-mail-indbakke, din postkasse eller selv banke på din hoveddør, sagde Garcia.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0