The Southbourne Tax Group - Forensische accountancy: Ondervindt u fraude? Edit Title

Forensische accountants weten dat de meest voorkomende vorm van fraude in elk bedrijf verduistering. Verduistering wordt meestal uitgevoerd op een systematische manier om te voorkomen dat elke vorm van detectie. Het kan gebeuren voor een lange periode van tijd en resultaat in enorme financiële verliezen voor een organisatie. Een forensisch accountant zal doen een achtergrond controleren van alle medewerkers om te bepalen van de persoon die verantwoordelijk is voor de fraude als ze ontdekken dat enig bewijs.

Opsporen van fraude in uw bedrijf

Als u geconstateerd fraude in uw organisatie, moet u bewijs alvorens actie tegen een werknemer die wordt verdacht. Met de hulp van een forensisch expert, zal u kunnen bepalen hoeveel een werknemer neemt, waarna de bewijzen die nodig zijn om de kosten van het bestand.

Bijstaan van uw wijzen van geschillenbeslechting

Uw forensisch accountant zal kunnen om u te helpen bij de behandeling van de resolutie van je geschil. Bijvoorbeeld, zal uw accountant kunnen de nodige bijstand te verlenen aan uw advocaat bij de voorbereiding van de operationele rapporten.

Forensische accountants zijn actief betrokken bij de presentatie van de rekening en het benaderen van boekhoudsystemen. Door het verkrijgen van een forensisch accountant aan boord, kan u gemoedsrust dat uw nummers en titels in bestelling voordat uw hofdatum zijn hebben.

In de rechtszaal

Een forensisch accountant heeft de verantwoordelijkheid voor het kwantificeren van de schade door beide partijen die betrokken zijn bij een juridisch geschil. Vaak moet je in een positie om geschillen te beslechten op Tsjaad Garland CPA voordat u naar het Hof; Als het geschil bij het bereiken van de rechtszaal gebeurt, kan echter een forensisch accountant als een getuige-deskundige getuigen.

Een forensisch accountant is meestal na een fraude zich al heeft voorgedaan, maar uw forensisch accountant zal zitten kundig voor schrijf deskundigenverslagen en helpen bij eventuele verdere fraudeonderzoeken ingehuurd. Ze zal forensische analyse van uw financiële gegevens, kennis van resultaten in mondelinge en schriftelijke verslagen voor uw geschillen en verschillen tussen medewerkers en de onderneming te identificeren.

Blootleggen verborgen activa en inkomsten

Forensische accountancy zal helpen bij het opsporen van een aantal zakelijke gebreken zoals het opsporen van verborgen, ontbreekt of frauduleuze financiële informatie. Om te bepalen als uw zakelijke rapporten kloppen of bent u verdacht van fraude, is het het beste om te praten met uw lokale cpa of forensisch accountant vóór het indienen van een belangrijke financiële documenten.

In het geval van een echtscheiding is een partner met een hoog inkomen waarschijnlijk om bepaalde activa te verbergen. Uw forensisch accountant zal helpen bij het opsporen van verborgen of overgedragen inkomsten door het analyseren van een ander individu de belastingaangiften en financiële overzichten. Merkteken technieken kunnen ook worden gebruikt ter identificatie van de verborgen activa. Uw forensisch accountant kan helpen om uw geval voor een billijk aandeel van wat je tijdens geschillen verdient.

Het vinden van een lokale forensisch Accountant

Bepalen of uw bedrijf tekenen van verduistering heeft of fraude moeilijk voor de gemiddelde ondernemer kunnen. Het is een enge gedachte voor de meeste Amerikaanse die hebben hun tijd en geld geïnvesteerd in onze business. Ons doel bij Tsjaad Garland CPA is te helpen ondernemers en particulieren ontdekken van enig bewijs van fraude, melden aan de lokale autoriteiten en helpen met succes het oplossen van eventuele financiële geschillen. Bel vandaag nog hebt u twijfels over uw recente financiële verslagen!

Wat is forensische Accounting?

Forensische accountancy is een tak van de boekhouding die poogt te identificeren en voorkomen van fraude in een organisatie. Forensische accountants, zoals Tsjaad Garland CPA, voeren audits in ondernemingen te identificeren van de verschillende manieren fraude is gepleegd. Ons werk is het verzamelen van concreet bewijs dat in een rechtbank ontvankelijk is. Wij combineren de onderzoeks- en boekhoudkundige vaardigheden in verschillende rechtszaken voor het verlichten van de gebeurtenissen die in gevallen van fraude en verduistering plaatsvonden.

What to Look for in uw forensisch Accountant

Bent u in de markt voor een goede forensisch accountant, moet u de volgende kenmerken in uw accountant van keuze identificeren vóór de ondertekening van alle papierwerk:

• CPA (certified public accountant) certificering

• Digitale forensische vaardigheden

• Expertise in andere gebieden van de financiële verslaggeving zoals controle, kleine zakelijke rekeningen, enz.

• Referenties van verleden klanten die succesvolle resultaten in geschillen hadden

Niet alle van dit is noodzakelijk om een goede forensisch accountant, maar u moet er zeker van te zijn dat u gebruik van een professional die vertrouwd is met deze vaardigheid ingesteld maakt op het krijgen van de beste bang voor je buck.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0