The Southbourne Tax Group: Tips til at maksimere din tilbagebetaling af skat Edit Title

2017 skat sæson begyndte denne måned og lokale skat revisor, Jennifer Eubanks med Mcneel CPA tilbyder nogle tips til folk, der endnu ikke har indgivet deres tilbagebetaling.

"En masse mennesker, der er selvstændige ikke ser at tage den selvstændige sygesikring," siger Eubanks, "Med sygesikring er så høje, kan du tage et fradrag."

En anden fradrag Eubanks siger folk ofte glip er deres sundhed opsparingskonto hvor du sætte penge ind på kontoen, men kun bruge det til at betale medicinske regninger.

"Du får også til at tage et fradrag på selvangivelsen for at sætte penge ind på en sundhed opsparing konto," siger Eubanks. "Det er lidt ligesom en pensionering konto bortset fra det er for lægeudgifter."

Betydning ligesom en 401k, jo mere du lægger i mindre skattepligtige indkomst du har, øge din tilbagebetaling.

Et andet tip er for forældre, der har børn i college, amerikansk mulighed for skattefradrag.

"Noget, der vedrører skole som bøger, undervisning," siger Eubanks. "Enhver form for kvalificerende udgifter for at de kan tage fradraget så de skal holde med alle de udgifter, de har mens de er i skole."

Eubanks siger IRS sprængning på svig året forsinker frigivelsen af arbejdsindkomst kreditter og ekstra barn skat indtil midten af februar.

"Hævder børn der ikke formodes for at være på deres selvangivelse så IRS undersøger i flere af disse arbejdsindkomst kredit forsøger at fjerne en masse af svig," siger Eubanks.

Når arkivering din afgifter Eubanks siger at holde alle dine indtægter og udgifter organiseret for at lette indgivelse proces.

Arbejdsgivere har indtil 31 Jan. sende W-2 former og selvangivelser skal indgives af 18 April.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0