Phil Devin Consultants - En tradition for tillid Edit Title

Phil Devin fast ejendom fastholder sit gode ry i ejendomsbranchen på grund af den løbende tillid af mange enkeltpersoner, kolleger og kunder. Siden sin begyndelse undlader Phil aldrig at levere en lydhør, omfattende og personlig service, giver sine kunder det resultat, de fortjener.

Folk omkring ham sagde trygt, at når du vælger ham, du ikke vil have nogen beklager afprøve sin service. Sammen med at få gensidig tillid, respekterer Phil også en klient og sin beslutning. Når du beslutter dig for at købe eller sælge med ham, gør han sikker på at ikke skuffe din tillid. Han vil give alle de nødvendige oplysninger, før du foretager din beslutning om at sikre, at du vil være tilfreds med resultatet i en længere periode.

Når han sagde, kan gøres noget, vil han helt sikkert gøre det. Som omhyggelige professionel sørger Phil for at alt er i deres rette sted. Hans stærke engagement i ærlighed er at blive beundret så godt, fordi han ikke skjul på enhver form for information til klienter og lover en gennemsigtig transaktion hver gang.

Phil Devin fast ejendom konsulenter kun sikrer gode resultater siden dens grundlæggelse og stadig fortsætter med at cementere sin stærkt fodfæste i dag. Det er også bygget til at udvikle relationer med folk og at være vidne til vækst på hinanden.

Hans agentur er beskrevet til som en lille boutique-type, der er målrettet for at yde bedre service og bedre resultater. Phil også har årtiers erfaring i ejendomsbranchen og er i stand til at gøre ejendoms service hver klient ønsker.

Forvente kun professionalisme, ærlighed og integritet, når du arbejder med Phil Devin. Hver klient, der gjorde ham til en ejendom manager har ikke nogen beklager i den forbindelse sammen med personer som har overdraget deres Ejendomsadministration til Phil Devin fast ejendom.

Hans loyale kunder der kender ham i mange år nu fortsætte med at tro i Phils fast ejendom rådgivning og troværdig service. Komme i kontakt med Phil i dag og være vidne til hans løsninger i din hver fast ejendom bekymring.

Om os

Tale med nogen, der har oplevet processen med at købe eller sælge fast ejendom og ofte deres resultater er en kombination af stress, skuffelse og i sidste ende kompromis! En af mine mange mål er at sikre din næste skridt er et positivt.

Jeg startede Phil Devin fast ejendom med en simpel mission: "til at levere resultater der overstiger FORVENTNINGERNE klienter".

Hvad betyder det for dig?

• Jeg ved du har travlt, og jeg respekterer din tid. Når vi sat en aftale, og jeg vil være der.

• Når jeg siger noget kan gøres... kan du regne med det.

• Jeg forsøge ikke at sne mennesker eller skjule oplysninger. Jeg er alt om offentliggørelse.

• Jeg er ikke i den forbindelse med enhver transaktion - jeg er i det for langdistanceflyvninger... de livslange relationer.

• Det betyder, at jeg vil arbejde for at få det resultat, du fortjener.

I sidste ende når du køber eller sælger med mig, kommer det til din beslutning om, hvad der er rigtigt for dig. Mit mål er at sørge for du har nok oplysninger til at træffe en beslutning, kan du være tilfreds med ned ad sporet. Når du vælger mig til at hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig kan du regne lydhør, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelse er forskellen mellem hvad kunden forventer og agenten leverer"

Jeg ved, at mine klienter trang til at beskæftige sig med en 'professionel', der kan "lytte" til deres individuelle ønsker og behov og levere løsninger til dem!

Phil Devin er det professionelle!

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0