Donavan Insurance Group: Zeven Auto Verzekering Kooptips Edit Title

Vorig jaar, tien dagen voor zijn 21ste verjaardag, was Bradley Dreyer skateboarden tegen verkeer naast een rij geparkeerde auto's in Sonoma, Californië toen een dronken, onverzekerde motorrijder de dubbele gele lijn gekruist en hem van achteren geraakt. Dreyer, die als een verpleegkundige ER had gestudeerd, aanhoudende ernstige hersenletsel.

Met de hulp van advocaat Guy Kornblum gingen Dreyer van ouders hun eigen verzekeraar, State Farm, uit zowel de volledige $100.000 van onverzekerde automobilist dekking op hun auto-beleid en hun $1 miljoen in de dekking van de paraplu te betalen. Maar gezien Bradley's voortdurende behoeften, ze nu willen dat ze nog meer dekking gedragen. "We hebben geconfronteerd met moeilijke beslissingen," zegt Bradley's moeder, Mary Kate Dreyer. "We willen niet dat rob hem voor behandeling nu, maar we moeten zijn landgoed te behouden voor de toekomst, wat zou het leven zorg."

Uw beleid nu uitlichten. Kan er slimme manieren u uw premies, zoals het verhogen van uw eigen risico's, botsing verzekering te laten vallen op een oudere auto, veeleisende speciale kortingen of consolidatie van uw beleid met één verzekeraar kunt snijden. Maar misschien moet u ook betalen voor meer bescherming van onverzekerde bestuurders en katastrofisch letsel, waarschuwt Kornblum, die wordt behandeld met de gevolgen van zware auto-ongelukken voor 44 jaar.

In foto's: 10 redenen om te wijzigen van uw Auto of huis verzekering

1. Het verhogen van uw eigen risico's

De gemakkelijkste manier om te slaan is doordat zowel de botsing en de uitgebreide (schade als gevolg van vandalisme, brand, overstroming) eigen risico's voor schade aan uw auto. Als een praktische zaak, hebt u een aftrekbaar van $500 en $700 van schade aan uw auto, zou u zelfs zetten in een eis? Veel mensen zou niet bang dat het zou verhogen hun tarieven. Dat is een reden waarom het is logischer dat een 1.000 dollar aftrekbaar, zegt Mark McConnell, een officier van de vorderingen in Roanoke, Virginia met ACE privé Risk Services. "Volledige glas" dekking te overwegen als u zich zorgen maakt over een ding aan uw voorruit; het is goedkoper dan een lagere uitgebreide aftrekbaar.

2. Hier krijg je Onverzekerde Automobilist dekking

Dit beschermt u en familieleden wonen met u moet je worden getroffen door een nalatige bestuurder die is onverzekerd of "oververzekerd," zelfs als je wandelen, fietsen of skateboarden op het moment. Volgens de verzekering Research Council zijn ten minste 16% van bestuurders, en ongeveer een kwart van die in New Mexico, Mississippi, Alabama, Oklahoma en Florida, niet verzekerd. Oververzekerd? In Californië kan zo weinig als $15.000 in lichamelijk letsel dekking per persoon en 30.000 dollar per ongeluk een automobilist "verzekerd" in het zwembad toegewezen risico dragen.

In vele staten waarschuwt Onverzekerde Automobilist bescherming is niet verplichte dekking, Diane Giles, een vice president bij Marsh, een makelaar die vertegenwoordigen verschillende high-end verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent dat je zou kunnen hebben een beleid zonder, met name als u gewinkeld op prijs. De hoeveelheid onverzekerd/oververzekerd automobilist dekking die je dragen moet overeenkomen met uw auto beleid de primaire aansprakelijkheid grenzen – zin het maximale bedrag dat uw verzekeraar de andere kerel betaalt als u een ongeval veroorzaken. Dat bedrag is meestal $100.000 per individu en 300.000 dollar per ongeluk op een primaire auto-beleid. Die grens, op zijn beurt moet waar uw paraplu schopt in. (sommige paraplu's vereisen uw auto beleid ter dekking van maar liefst 500.000 dollar per ongeval. Zorg ervoor dat er is geen kloof in dekking tussen de twee beleidsvormen.)

3. Het voeren van een grote paraplu

Een paraplu, of "teveel", beleid begint waar de dekking van uw aansprakelijkheid voor uw auto en huis eindigt en een noodzaak is, hebt u alle activa te beschermen. Een paraplu voor $1 miljoen is gemeenschappelijk, maar $2 miljoen is realistischer deze dagen. "De meer activa een persoon is, de grotere doelgroep ze zijn" voor rechtszaken, zegt ACE's McConnell. Recente jury vonnis gegevens blijkt dat 14% van de gevallen van persoonlijk letsel aansprakelijkheid leiden prijzen meer dan $1 miljoen tot, hij merkt. Hebt u tieners rijden, kunt u verhogen uw paraplu. De tweede miljoen is goedkoper dan de eerste.

Waarschuwing: Hoewel Onverzekerde Automobilist dekking was opgenomen in de Dreyers oude paraplu beleid, veel verzekeraars nu niet aanbieden of extra kosten voor het. Verwachten te betalen $125 tot $250 per jaar extra voor een bedrag van 1 miljoen dollar van dergelijke dekking. "Je moet het," dringt erop aan Kornblum, die persoonlijk draagt een $10 miljoen Chubb paraplu met $5 miljoen in de dekking van de automobilist onverzekerde/oververzekerd.

U kunt vaak opslaan op een paraplu kopen via de dezelfde verzekeraar u uw auto beleid van; Ga naar een gevolmachtigd agent en vraag voor gecombineerde citaten uit verschillende luchtvaartmaatschappijen. Zorg ervoor dat te vergelijken wat elke paraplu dekt.

4. Jagen uit duistere kortingen

Bepaalde kortingen-zeggen, voor een goed rijden record – zijn meestal automatisch toegepast. Maar andere kredieten vereisen actie van uw kant. Bijvoorbeeld, als u ouder, nemen een defensief rijden cursus (zelfs een online) kon u een krediet verdienen. Als u telewerken van twee dagen per week, uw verzekeraar bellen en vragen om een korting. U kan ook kunnen besparen door het kopen via een werkplek korting programma. Als u over een tiener stuurprogramma beschikt, vragen om de goede student korting. (Als de kid's rangen niet hoog genoeg, maak hem de bus nemen.)

5. Niet kopen een tiener zijn eigen auto

Het is meestal goedkoper niet aan een derde auto toevoegen wanneer u een tiener stuurprogramma aan een twee-ouder, twee-auto familie toevoegt, omdat verzekeraars aannemen dat de jongen zal rijden minder zonder zijn eigen auto. (Zelfs zonder een derde auto de gemiddelde jaarlijkse premie omhoog gaat 58% met een tiener toegevoegd, volgens een recente studie van de Insurance.)

De uitzondering: als u en uw echtgenoot beide nieuwe luxewagens met dekking van de botsing rijden, dan u zowel premies als familie conflict zou kunnen verminderen door het verkrijgen van uw jong geitje een clunker zonder botsing verzekering. Waarschuwing: Sommige verzekeraars de kosten alsof het jonge geitje is het besturen van de schitterendste auto in de garage, zelfs als je zweren dat hij zal niet. Dus kan je hebben om te verkopen uw Corvette midlife-crisis of een andere verzekeraar.

6. Vermijd beperkt onrechtmatige daad verzekering

In sommige staten, met inbegrip van Pennsylvania en New Jersey, kunt u kopen "beperkte onrechtmatige daad" dekking met een korting, maar wees voorzichtig met wat je op te geven. Beperkte onrechtmatige daad betekent dat, zelfs als de andere man in gebreke is gebleven is, u over het algemeen niet kan betaling voor uw "pijn en lijden verzamelen" – extra geld dat kan worden om hulp te krijgen rond het huis als u bent vaart nodig, zeggen. "Wij raden klanten Selecteer volledige onrechtmatige daad," zegt Giles.

7. Zorgen voor een totale wrak

Als je een gestorte auto ouder dan vijf jaar of zo (afhankelijk van het model hebt) kan het maken ontdekken om te laten vallen van botsing en uitgebreide. Dat is omdat als u uw auto wrak of deze wordt gestolen, de meeste verzekeraars betaalt de afgeschreven waarde, die mogelijk minder dan nodig is ter vervanging van uw oudere auto. Dat geldt ook als het zou kosten meer te repareren uw auto dan het waard is.

Aan de andere kant, als u een autolening uitstaande hebben of zijn het leasen van een auto, overweeg topping-up van uw dekking. MetLife Auto & huis, bijvoorbeeld, biedt "kloof" verzekering, die het verschil tussen de afgeschreven waarde en het bedrag dat nodig is betaalt voor het afbetalen van de lening of de lease, en werpt uitgebreide/botsing kost gemiddeld 7%.

High-end carriers zoals Chubb en ACE bieden de mogelijkheid van het instellen van een "overeengekomen waarde" aan het begin van elk jaar premie voor het bedrag dat u ontvangt indien uw auto wordt opgeteld. Het vruchten afgeworpen voor één van Giles volwassen dochters, waarvan VW Jetta werd verwoest door een overstroming. De uitbetaling bedekt de resterende lease en liet haar met 4.000 dollar voor een storting op een nieuwe lease-overeenkomst.

Onze missie is het beschermen en verbeteren van de financiële middelen van onze klanten, zodat hun veiligheid en de kwaliteit van het leven, door het goed beheer van de professionele dienstverlening.

Donavan Insurance Group Services Inc. werd opgericht in 1986 als een onafhankelijke verzekeringsagentschap met een reputatie voor de superieure Service. Donna Martin-Boseker, die al in deze industrie sinds 1976, had eerder gewerkt bij het Agentschap toen duidelijk was als Domex Insurance. Ze kocht het bedrijf in 1986 en hernoemde het Donavan Insurance Services Inc Wij vertegenwoordigen de belangen van onze cliënten en op maat oplossingen voor hun specifieke verzekeringsbehoefte. Wij bieden een breed portfolio van verzekeringsmaatschappijen met zeer scherpe tarieven. Onze dekkingen omvat alle soorten zakelijke en persoonlijke verzekeringen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0