Donavan Insurance Group: Hoe krijg ik de goedkoopste auto verzekering Edit Title

Tien tips voor goedkopere wagen omslag

De fout die de meeste stuurprogramma's maken is niet om te winkelen rond voor de beste premie en simpelweg accepteren van een verzekeraar vernieuwing citaat, dat is waarschijnlijk veel hoger.

Dankzij de recente hervormingen tot compensatie uitbetalingen, automobilisten geconfronteerd met een 10-procent - ongeveer £50 - wandelen in hun auto verzekeringspremies.

Stapelen op meer pijn, van juni, ziet bill betalers ook een extra 10 pond toegevoegd aan rekeningen dankzij een verhoging assurantiebelasting tot 12 procent.

Daarom is het nu belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat u zijn niet veel betalen voor uw autoverzekering.

Er zijn een handvol manieren om te helpen verminderen uw auto verzekering kosten? Of u nu mannelijke of vrouwelijke, oud of jong, volg onze tien stappen om de lagere premies.

1. het winkelen rond voor de beste deals

Besparing van honderden ponden kan worden gevonden als u shoppen bij vernieuwing van je omslag.

2. niet iedereen zetten van uw beleid

Zorg ervoor dat de enige regelmatige bestuurders op het beleid heten. U kunt altijd iemand voor een paar dagen wanneer ze echt nodig om de auto te rijden.

3. het beschermen van die neen-claims bonus

Een lange neen-claims bonus is de beste manier van snijden van auto verzekering kosten, het dus te beschermen.

4. Verhoog uw vrijwillig eigen risico

Eens te meer voor de kosten van eventuele reparaties ongeval te betalen zal neerhalen van premies. Als u niet in gebreke is gebleven bij een ongeval, kan de overschrijding worden hersteld. Let op de verleiding te laten stijgen echter te hoog, vooral als u een lagere waarde auto.

5. Beveilig uw auto

Montage van een goedgekeurde alarm, kan immobiliser of tracking apparaat trekken een korting van ongeveer 5 procent. Veel nieuwere auto's zullen komen met deze standaard, dus zorg ervoor dat u controleren of u ze hebben en ze vervolgens te declareren.

6. doe minder mijl

Minder kilometers komt neer op een grotere besparing.

Bijvoorbeeld bespaart een afname van de jaarlijkse kilometers van 5.000 miles een typische 35-jarige bestuurder over from 50 € per jaar premies.

7. nadenken over het toevoegen van jonge bestuurders

Het toevoegen van een jonge, onervaren bestuurder aan uw beleid kan een valse economie, vooral als u een grote of hoger aangedreven voertuig.

8. kijk uit voor verzekeringen trap auto 's

Als u besluit om te veranderen van uw auto, neem contact op met uw verzekeraar als het model zal een significant effect op de premie hebben.

9. Vergeet niet wat de garage is voor

Als uw garage vol rommel is, duidelijk het uit en gebruik het voor uw auto.

10. Wees een beter stuurprogramma en teken omhoog aan een blackbox

Blackbox beleid, waar de verzekeraar een systeem in uw auto om te controleren uw het drijven installeert, belonen degenen die zorgvuldig rijden.

Onze missie is het beschermen en verbeteren van de financiële middelen van onze klanten, zodat hun veiligheid en de kwaliteit van het leven, door het goed beheer van de professionele dienstverlening.

Donavan Insurance Group Services Inc werd opgericht in 1986 als een onafhankelijke verzekeringsagentschap met een reputatie voor de superieure Service. Donna Martin-Boseker, die al in deze industrie sinds 1976, had eerder gewerkt bij het Agentschap toen duidelijk was als Domex Insurance. Ze kocht het bedrijf in 1986 en hernoemde het Donavan Insurance Services Inc Wij vertegenwoordigen de belangen van onze cliënten en op maat oplossingen voor hun specifieke verzekeringsbehoefte. Wij bieden een breed portfolio van verzekeringsmaatschappijen met zeer scherpe tarieven. Onze dekkingen omvat alle soorten zakelijke en persoonlijke verzekeringen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0