Phil Devin Real Estate: Din kant i fast ejendom Edit Title

Phil Devin konsulenter bestræber sig på at levere kun bedste for folk, der har brug for hjælp i deres ejendom, og sørg for at kun levere kvalitet og service. Sikre en glat transaktion og et solidt forhold med klienter er Phil Devin mål. Siden sin grundlæggelse får det ofte gode anmeldelser eller feedbacks fra forskellige individer.

Som en professionel med mange års erfaring i fast ejendom, Phil Devin fortsætter med at lære mere om sit felt og holder på raffinere sine evner. Sin vækst som en professionel er normalt beundret af hans nære kolleger og hans klienter. Han har også tillid til i at gøre enhver bestræbelse relateret til ejendomsbranchen.

Phil er dedikeret til at opfylde sine klienters fast ejendom behov, således han lytter opmærksomt til hver deres bekymring og vil udvikle en smart løsning efter. Phil Devin Real Estate er et lille boutique-type bygget med det formål at give borgerne en bedre service og bedre resultater.

Som nævnt før, Phil har pålidelig viden i at købe eller sælge ejendom, så kan du virkelig stole på hans ekspertise og stole på hans mange års erfaring i branchen. Han ønsker ikke nogen af sine klienter til at blive skuffet i sin tjeneste, så han arbejder hårdt på at opnå det resultat, de fortjener.

Han er effektiv i at gøre sit job for at forhindre sine kunder står over for vanskeligheder i deres venture. Han gør alle bestræbelser på at give resultat hver klient foregriber og forventer fra ham. Hans kombinerede integritet, ærlighed og professionalisme lavet drømme af hans klienter til virkelighed.

Folk der har brug for professionel hjælp i deres fast ejendom venture ofte vælger Phil end andre agenter til at administrere sine processer på grund af hans gode og ægte baggrund inden for sit felt. Bygning af sit eget agentur fik Phil alot flere klienter, der har besluttet at overføre deres Ejendomsadministration til Phil Devin fast ejendom konsulenter efter at have set dens potentiale.

Siden da, havde han gjort en masse ting, der opfyldte sine mange kunder. Uanset hvilken fast ejendom behov du har - finde en lejer til din ejendom eller sælge en investeringsejendom - Phil kan tage sig af det!

Om os

Tale med nogen, der har oplevet processen med at købe eller sælge fast ejendom og ofte deres resultater er en kombination af stress, skuffelse og i sidste ende kompromis! En af mine mange mål er at sikre din næste skridt er et positivt.

Jeg startede Phil Devin fast ejendom med en simpel mission: "til at levere resultater der overstiger FORVENTNINGERNE klienter".

Hvad betyder det for dig?

• Jeg ved du har travlt, og jeg respekterer din tid. Når vi sat en aftale, og jeg vil være der.
• Når jeg siger noget kan gøres... kan du regne med det.
• Jeg forsøge ikke at sne mennesker eller skjule oplysninger. Jeg er alt om offentliggørelse.
• Jeg er ikke i den forbindelse med enhver transaktion - jeg er i det for langdistanceflyvninger... de livslange relationer.
• Det betyder, at jeg vil arbejde for at få det resultat, du fortjener.

I sidste ende når du køber eller sælger med mig, kommer det til din beslutning om, hvad der er rigtigt for dig. Mit mål er at sørge for du har nok oplysninger til at træffe en beslutning, kan du være tilfreds med ned ad sporet. Når du vælger mig til at hjælpe dig med at købe eller sælge din bolig kan du regne lydhør, kvalitet, omfattende og personlig service.
"Skuffelse er forskellen mellem hvad kunden forventer og agenten leverer"

Jeg ved, at mine klienter trang til at beskæftige sig med en 'professionel', der kan "lytte" til deres individuelle ønsker og behov og levere løsninger til dem!

Phil Devin er det professionelle!

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0