Tyre&Auto Southbourne Group Review - Goede hulp bij het controleren van uw auto-accu Edit Title

Band & Auto Southbourne groep levert al goede auto diensten aan hun klanten door de jaren heen en één van hun bekende diensten is het leveren van goede hulp bij het controleren van uw auto-accu, evenals het systeem gratis opladen van de batterij. Vijf minuten is genoeg voor hen tot finish de controle.

Veel verdeling oproepen naar andere landen zijn vaak te wijten aan defecte batterijen. En dus band & Auto Southbourne groep wil dat je verantwoordelijk voor het bijhouden van de goede conditie van de batterij van uw auto aller tijden. Sommige problemen in uw auto? Zoals de motor niet is gestart en de koplampen zijn niet inschakelen? Het is mogelijk dat u wilt kopen een nieuwe batterij of dynamo.

Band & Auto Southbourne groep bereid enkele tips om te helpen u uw accu correct, maar onthoud dat het volgende wordt gedaan met behulp van een voltmeter.

Het eerste ding u moet doen is uit te schakelen de ontsteking dan tweede, verwijder de positieve terminal klepje van de batterij en vergeet niet te reinigen en de terminals van de batterij controleren. Band & Auto's derde stap is de positieve leiding van de voltmeter, die is rood, verbinden met de positieve aansluitklem op de accu. Dit ook doen om de negatieve leiden van de voltmeter en zet het op de negatieve terminal op de batterij. En het laatste wat dat je moet doen is het controleren van de lezingen op de voltmeter.

U kunt vertellen dat de batterij in prima vorm is als de spanning tussen 12.4 – 12,7 volt maar als het 12,4 volt is bereikt, u moet de batterij opladen of doen een "trickle charge" / lading traag als het lager dan 12.2 volt is. Zet de Verstralers te verwijderen van de buitensporige spanning, merk op dat over spanning is meer dan 12.9 volt. Over spanning is ook een teken dat de alternator is het overladen van de accu.

Band & Auto Southbourne groep beoordelingen op basis van de tevredenheid van de klant altijd klaar om te pakken en beantwoorden uw vragen over uw auto, met name over batterijen aangezien zij hebben genoeg voorraad die zou kunnen vele soorten auto's en lichte bedrijfsvoertuigen passen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0