Donavan Insurance Group: Top tips voor goedkoper, betere autoverzekering Edit Title

Hebt u de juiste autoverzekering? Hebt u voldoende dekking? Terwijl de meeste mensen weten of ze aansprakelijkheid, botsing en/of uitgebreide dekking hebben, paar mensen besteden veel aandacht aan hun verzekeringsdekking tot nadat zij zijn geweest bij een ongeval. Winkelen voor auto verzekering is een financiële planning onderwerp dat vaak vergeten wordt, omdat de meeste tieners aan mama en papa's verzekeringspolis worden toegevoegd wanneer ze voor het eerst achter het wiel krijgen, en dan later winkel voor de minst dure beleid wanneer ze het loon de factuur op hun eigen moeten. In dit artikel, we gaan over auto verzekering en geven u enkele tips om te helpen u de meest voor uw geld krijgt.

De basistypes van dekking

Bescherming van uw vermogen en uw gezondheid zijn twee van de belangrijkste voordelen van autoverzekering. Krijgen van de juiste dekking is de eerste stap in het proces. Dit zijn de basistypen van de dekking die de meeste mensen vertrouwd zijn:

• Aansprakelijkheid: Deze dekking betaalt voor derden persoonlijk letsel en overlijden-gerelateerde vorderingen, alsmede schade aan andermans eigendom, dat als gevolg van uw auto-ongeluk optreedt. Aansprakelijkheid dekking is vereist in alle maar een paar Staten.
• Botsing: Deze dekking betaalt te repareren uw auto na een ongeval. Het is vereist als u een lening tegen uw voertuig omdat de auto is niet echt jou — het behoort tot de bank, die wil vermijden vast komen te zitten met een vernielde auto.
• Omvattende: Deze dekking betaalt voor schade ten gevolge van diefstal, vandalisme, brand, water, enz. Als u contant betaald voor uw auto of uw autolening afbetaald, moet u niet wellicht botsing of uitgebreide dekking, met name als de blauwe boekwaarde van uw auto minder dan $5000 is. Lees hier meer...

Onze missie is het beschermen en verbeteren van de financiële middelen van onze klanten, zodat hun veiligheid en de kwaliteit van het leven, door het goed beheer van de professionele dienstverlening.

Donavan Insurance Group Services Inc. werd opgericht in 1986 als een onafhankelijke verzekeringsagentschap met een reputatie voor de superieure Service. Donna Martin-Boseker, die al in deze industrie sinds 1976, had eerder gewerkt bij het Agentschap toen duidelijk was als Domex Insurance. Ze kocht het bedrijf in 1986 en hernoemde het Donavan Insurance Services Inc Wij vertegenwoordigen de belangen van onze cliënten en op maat oplossingen voor hun specifieke verzekeringsbehoefte. Wij bieden een breed portfolio van verzekeringsmaatschappijen met zeer scherpe tarieven. Onze dekkingen omvat alle soorten zakelijke en persoonlijke verzekeringen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0