Donavan Insurance Group: 10 tips om te besparen op Car Insurance Edit Title

img

Auto verzekering is een van de duurste aankopen die consumenten hoop om nooit te gebruiken. Hoewel het altijd belangrijk om te kopen van de juiste dekking, kost het veel meer om te verzekeren van een gloednieuwe auto dan een vijf-, zeven- of negen-jaar-oude model dat u wilt vervangen. Hier zijn 10 nuttige tips over hoe om te houden van uw premies in lijn zonder het nemen van onnodige risico's.

Een jaarlijks tarief kan controleren

Als u al met de dezelfde verzekeraar een lange tijd, zou het kunnen moeilijk te verslaan zijn tarieven, vooral als je enige claims laatste tijd nog niet gehad. In feite, vond een enquête 2014 door de consument verslagen National Research Center dat slechts 10 procent van 19.000 ConsumerReports.org abonnees die ten opzichte van de premies gevonden dat ze geld besparen zouden door over te schakelen van verzekeraars.

Het is gemakkelijk om te vergelijken meerdere verzekeraars online, op sites zoals financiële antwoord, Insure.com, Insweb.com en NetQuote. U zult meestal niet een onmiddellijke online offerte, maar krijgt u e-mailberichten van agenten op zoek naar uw bedrijf. Overwegen een relatie met een onafhankelijke makelaar, die tarieven voor u op allerlei dragers controleren zal vormen.

Kies een Top-Rated verzekeraar

Geld besparen is niet simpelweg een kwestie van het vinden van de laagste premie. Sommige verzekeraars hebben lagere premies, maar omhoog beëindigen kostend u meer op het einde door lowballing verlies schattingen, koehandel de reparatiewerkplaats om te bezuinigen en dwingt u om extra te betalen voor origineel-apparatuur vervangende onderdelen. Ze kunnen zelfs oneerlijk jack-up van uw premies na een ongeval.

Wij onderzocht 64,872 Consumer Reports org abonnees die een claim tussen 2011 en 2014 diende. Achtentachtig procent van hen waren zeer tevreden met de afhandeling van hun vorderingen. Onder de best beoordeelde groepen waren USAA, Amica en NJM, met totale tevredenheid scores van 90 of hoger.

Instellen van de juiste aftrekbaar

Een hogere aftrekbaar vermindert uw premie omdat je meer uit eigen zak betalen als u een claim hebt. Wandelen van uw aftrekbare van $200 tot $500 kan snijden uw premie botsing met 15 tot 30 procent. Ga naar 1.000 dollar en u bespaart 40 procent. Als u een goede drijfverslag hebt en ongeval op-schuld niet gehad in jaren, als ooit, kiezen voor een hogere aftrekbaar op zou botsing zijn een goede inzet. Zorg ervoor dat u zich kunt veroorloven om te betalen die kosten als uw geluk opraakt.

Controleren van alle uw dekking

De dekking van uw aansprakelijkheid betaalt voor lichamelijk letsel en materiële schade die u in ongevallen veroorzaken. Door het verminderen van uw aansprakelijkheidsgrenzen voor de minima staat kort niet gepakt. Meer dekking kopen lijkt misschien een vreemde manier om op te slaan, maar het voordeel gaat hebt u een dure claim, die van uw spaargeld in gevaar kan brengen.

Hebt u een andere auto die u gebruiken kunt terwijl uw auto wordt gerepareerd, hoeven u niet te betalen voor verhuur-vergoeding dekking. Dump wegenwacht hebt u een auto-club-lidmaatschap, dat is een betere deal, of als het deel uitmaakt van uw nieuwe auto garantie.

Denk zorgvuldig over personal-letsel bescherming en medische-betalingen dekking: Vergeet het maar hebt u de dekking van de goede gezondheidszorg; Houd het als u dat niet doet, of als uw gebruikelijke passagiers niet goed kunnen worden verzekerd.

Profiteer van kortingen

Auto verzekeraars bieden een hele reeks van bescheiden maar moeite waard kortingen die zijn hoofdzakelijk gebaseerd op de levensstijl van een laag risico. Hier zijn enkele vragen uw verzekeraar over als ze niet hen aan u eerst vermelden:

• Studenten met goede cijfers.
• Nieuwe stuurprogramma's die een bestuurder-opleiding hebben genomen.
• Oudere bestuurders die hebben genomen een opfriscursus.
• Een bestuurder die een defensief-rijlessen neemt.
• Leden van affiniteit groepen, zoals alumni van het college en bepaalde beroepen en de beroepen.
• Anti-diefstal en veiligheid apparatuur.

Meerdere-verzekeringnemers

Verzekeraars bieden ook vrij forse auto kortingen koopt u ook uw huiseigenaren, huurders of levensverzekering-van hen. Maar zorg ervoor dat u check out totale kosten beide manieren: premies van verschillende verzekeraars in vergelijking met single-verzekeraar pakketten.

Tienerbestuurder risico's beheren

Een tiener toevoegen aan uw beleid kan uw kosten wandelen met 50 tot 100 procent. Zorg ervoor dat uw kind een veilige rijlessen neemt vóór het verkrijgen van een licentie. Maken het een regel dat onveilige rijden verlies betekent van privileges te rijden.
Uw verzekeraar op de hoogte als het kind is niet in licentie gegeven of als uw kind is een college student wonen meer dan 100 mijl van uw huis en hoeft niet een auto.

Handhaven van een goede Credit Score

De meeste lidstaten toestaan verzekeringsmaatschappijen als te gebruiken uw kredietscore een factor bij de vaststelling van de premies. Vraag uw verzekeringsmaatschappij als het dat doet. Maar regelmatig controleren en corrigeren van krediet-rapportage hoe dan ook. Als uw financiën hebben negatief beïnvloed door de recessie, vraag inzetten van militairen, echtscheiding, verlies van baan, dood van een familielid, of medische problemen, uw verzekeraar voor een uitzondering.

Verslag verminderd kilometerstand

Een onderdeel van de grote kosten van de autoverzekering is mijlen gedreven per jaar. Het gemiddelde is ongeveer 12.000. Maar als je om wat voor reden, zoals een verandering van baan of pensioen, veel minder dan normaal rijden laat het uw verzekeraar weten. Uw verminderde rijden kan 5 tot 10 procent korting op uw premies verlaagd.

Kies uw auto slim

Schade aan het voertuig is het grootste onderdeel van de kosten voor auto verzekeraars, zodat de premies is afhankelijk van het model van de auto. Bij het vergelijken van modellen, vragen uw verzekeraar premie citaten over de verschillende modellen in aanmerking.

Onze missie is het beschermen en verbeteren van de financiële middelen van onze klanten, zodat hun veiligheid en de kwaliteit van het leven, door het goed beheer van de professionele dienstverlening.

Donavan Insurance Group Services Inc. werd opgericht in 1986 als een onafhankelijke verzekeringsagentschap met een reputatie voor de superieure Service. Donna Martin-Boseker, die al in deze industrie sinds 1976, had eerder gewerkt bij het Agentschap toen duidelijk was als Domex Insurance. Ze kocht het bedrijf in 1986 en hernoemde het Donavan Insurance Services Inc Wij vertegenwoordigen de belangen van onze cliënten en op maat oplossingen voor hun specifieke verzekeringsbehoefte. Wij bieden een breed portfolio van verzekeringsmaatschappijen met zeer scherpe tarieven. Onze dekkingen omvat alle soorten zakelijke en persoonlijke verzekeringen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0