Donavan Insurance Group: Vinden van goedkopere autoverzekering met onze geldbesparende tips Edit Title

Met dagelijkse autoritten een noodzaak voor vele gezinnen, het is waarschijnlijk er zijn weinigen van ons die konden leven zonder onze eigen motor serieus overwegen. Maar wanneer uw auto verzekeringen vernieuwing quote op uw deurmat aankomt, u kon worden vergeven voor het denken weer... Misschien zelfs voor de jacht uit uw lokale bus tijdschema.

Auto verzekering kunnen een grote kosten voor automobilisten die reeds geconfronteerd met hoge brandstofprijzen, betalen voor regelmatige MOTs en diensten en natuurlijk die betrekking hebben op de kosten van het voertuig die ze elke dag rijden.

Als u op zoek bent om te zoeken naar goedkopere dekking, probeer deze tips voor het verlagen van uw auto verzekering kosten.

1 Vergelijk autoverzekering online

Het winkelen rond voor de autoverzekering is vaak een eenvoudige maar effectieve manier om de prijs die u voor dekking betaalt. Verzekeringsmaatschappijen bieden zelden hun allerbeste deals aan bestaande klanten, in plaats daarvan het reserveren van hun goedkoopste mogelijke prijzen voor nieuwe klanten. Vergelijk de insurance quotes goedkope auto om te zien hoeveel u kunt besparen door over te schakelen van verzekeraars. Herinner me enkel om ervoor te zorgen u bent vergelijken als voor zoals dekking, met vrijwillige excessen set op hetzelfde niveau en met inbegrip van eventuele extra kosten die u gewoonlijk zou toevoegen op.

2 Verhoog uw overmaat

Kiezen voor een hoger vrijwillig eigen risico bij het opzetten van uw auto verzekering is een andere manier om uw premie te verminderen. Als een algemene regel van de duim, hoe hoger uw eigen risico, hoe lager uw premie - zo experiment met onze auto verzekeringen vergelijkingstool om te zien hoeveel verschil een verhoogde overmaat kan leveren aan uw jaarlijkse verzekeringskosten van de auto. Vergeet niet, echter dat u moet zitten kundig voor veroorloven uw vrijwillig eigen risico. Als u maken van een schadeformulier wilt, zult u moeten het stomp omhoog voordat uw verzekeraar zal uitbetalen.

3 Ga zonder franje

Denk goed na voordat het toevoegen van extra's, zoals juridische kosten cover, voorruit of gebruik van een hoffelijkheid auto naar uw verzekeringspakket van de auto. Terwijl de verzekeringsmaatschappijen zijn vaak enthousiast over hun waarde en zij kunnen van pas komen, ze zijn niet strikt noodzakelijk - en met inbegrip van teveel add-ons kan aanzienlijk bult op de prijs van uw beleid.

4 Denk na over de afstand die je rijdt

Vóór de aankoop van autoverzekeringen, goed nadenken over hoe ver je echt met uw auto elk jaar rijdt. Als het mogelijk voor u te bereiken met een lagere jaarlijkse kilometers Pet dan u deed de laatste keer dat u verzekering gekocht is, is het mogelijk dat u bespaart geld. Dit is een vooral handige tip voor twee families van de auto, waar één voertuig wordt waarschijnlijk te doen meer mijlen in een jaar dan de andere - maar waar dit soms is niet duidelijk totdat beide auto's kilometerteller worden gecontroleerd.

5 Niet betalen via automatische incasso

Terwijl verspreiding van de kosten van de autoverzekering van uw misschien minder pijnlijk dan betalen voor uw premie in één keer het gevoel, kost het waarschijnlijk je meer op de lange termijn. Veel verzekeringsmaatschappijen in rekening brengen rente wanneer klanten kiezen om te betalen voor hun verzekering maandelijks, dus check voordat u zich op de stippellijn aanmeldt. Als van uw verzekeraar beleid is rente te berekenen, maar u zou willen spreiden van de kosten van je omslag kostenloos, zou kunnen je overwegen een 0% aankoop per creditcard te betalen

Onze missie is het beschermen en verbeteren van de financiële middelen van onze klanten, zodat hun veiligheid en de kwaliteit van het leven, door het goed beheer van de professionele dienstverlening.

Donavan Insurance Group Services Inc. werd opgericht in 1986 als een onafhankelijke verzekeringsagentschap met een reputatie voor de superieure Service. Donna Martin-Boseker, die al in deze industrie sinds 1976, had eerder gewerkt bij het Agentschap toen duidelijk was als Domex Insurance. Ze kocht het bedrijf in 1986 en hernoemde het Donavan Insurance Services Inc Wij vertegenwoordigen de belangen van onze cliënten en op maat oplossingen voor hun specifieke verzekeringsbehoefte. Wij bieden een breed portfolio van verzekeringsmaatschappijen met zeer scherpe tarieven. Onze dekkingen omvat alle soorten zakelijke en persoonlijke verzekeringen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0