Devin Consultants Review - Att göra historien som Specialist Pool och Spa konsulterande Edit Title

Vid första anblicken, skulle många se Devin konsulter som kvintessensen moderna företag engagerade i design och tekniska fältet utnyttja teknik som ett verktyg för att leverera de senaste bekvämligheterna i pool och ett spa. Och de skulle vara helt rätt i att tänka som! Devin har dock den inneboende självständigheten som ett företag att vara engagerade i bokstavligen banbrytande projekt som antingen ändra eller skapa historia.

Ett paradexempel vore Clongowes Wood College, som nyligen firade sitt hundraårsjubileum. Nej tack till Devin för det, naturligtvis! Clongowes Wood gjorde det på egen hand, att vara en av de gamla respektera högskolarna i Sverige. Vad Devin har åstadkommit var att hjälpa Clongowes Wood ersätta sin gamla, ursprungliga poolen byggdes 1887--känd som den första inomhus simbassängen i Irland--med en ny. Det är historia-making – och historia-in-the-making--om vi betraktar vad folk kommer säga hundra år framåt.

Det är därför Devin är glad och stolt över att vara en del av detta projekt eftersom det kommer att sätta sin företagets namn och kapacitet i annals of Clongowes Woods historia för vissa. Men mer än så, Devin är glada att vara den som valt att konstruera och bygga en ny pool som kommer att fungera som ett instrument för många unga irländska ungdomar och andra från närliggande platser och länder att utveckla sina färdigheter och förbättra deras fysiska uthållighet samt stärka deras ande genom tävlingsidrott. Att inte nämna, att förse dem med vila och rekreation från deras många skenbart tråkiga uppgifter i college.

Enligt Devin projektingenjör, Shazad Khan, som relishes hans besök på plats för att övervaka pool verk, "... Skolområdet är fantastisk och det finns så mycket historia i den ursprungliga byggnaden." Bland de välkända personligheter som slutade på Conglowes Wood var författaren James Joyce, Ryanair grundare Michael O Leary, och Nick Hewer av The Apprentice. Vem kan undvika uppskattar den traditionella och historiska betydelse som college lokaler håller för många av dess alumner samt när det gäller resten av folket i landet?

Devin Consultancy anser sitt engagemang ett "möte med gammalt och det nya". För medan många människor och nationer ta det som ett högtidligt ansvar att bevara sitt kulturarv, de har också den plikt och vision att hänga med i tiden och anta moderna verktyg och idéer som kommer att förbättra deras mångskiftande uppgifter att utveckla liv och institutioner till sin högsta potential.

Devins konsulter strävar efter att förstå och uppskatta behov och specifikationer för sina kunder. Att göra skatt de de stunder när de kan interagera med klienter och bli en del av processen för att förbättra sina befintliga anläggningar för att bygga sin framtid.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0