Donavan Insurance Group: De 6 geheimen van goedkoop wagen verzekering aanhalingstekens Edit Title

Soms zinvol auto verzekeringspremies. Mensen die wonen in plaatsen met meer auto criminaliteit of hebben meer dure auto's meer gaan betalen, bijvoorbeeld. Maar ze zijn verre van de enige ding verzekeraars uw premie voor.

Verzekeraars zijn gegaan wat betreft werken chirurgen hebben normaal gesproken meer ongevallen waar ze waren te wijten dan elk andere beroep en bouwkas griffiers de minste. Ze weten Virgos ergste voor ongevallen werden vorig jaar, maar Pisceans had meer veroordelingen.

Dat betekent dat ze zal omhoog uw premium op basis van leeftijd, geslacht, job, post code en waar u parkeren park zo goed als wat je rijdt.

Maar auto verzekeraars niet moeten hebben om het te hebben alle hun eigen weg – hebben we gevonden zes manieren om goedkopere auto verzekering dat ze echt eerder u hadden niet wist.

1. Gebruik de juiste functie

Als je jezelf als een "chef" omschrijven bij het invullen van uw auto verzekering toepassing is uw gemiddelde citaat £98 hoger dan als u schrijft "keukenpersoneel" vergelijking site GoCompare.com gevonden – en het is niet alleen koks die dit probleem hebben.

"Muziekdocenten" betalen £86 meer dan "leraren", "office managers" betalen meer dan "office beheerders", en "bouwvakkers" betalen meer dan de "bouwers", die – op zijn beurt – betalen meer dan "metselaars".

Kortom, als uw baan in meer dan één categorie past, Controleer auto insurance quotes zijn voor hen allen alvorens. Voor meer informatie over de invloed van uw werk op uw autoverzekering, check out de GoCompare gids. En als u een full-time ouder bent of gepensioneerd maken absoluut zorgt dat u dat het selectievakje en niet "werklozen" – het kon bespaart u bijna 300 pond.

2. een andere meer ervaren bestuurder aan het beleid toevoegen

Het is een misdaad om te zeggen dat iemand die niet de belangrijkste bestuurder van een auto, maar het toevoegen van een secundaire stuurprogramma is volkomen legaal - en meer dan dat, het bespaart u geld.

Hun toestemming krijgen eerste, voeg dan een ervaren bestuurder met een schone rijbewijs en fatsoenlijke neen-vorderingen geschiedenis aan uw verzekering.

3. nooit verlaten het tot de laatste minuut

Rond zoeken en schakelen van de autoverzekeringen drie weken vóór de verlengingsdatum van uw, in plaats van op de dag, bespaart u gemiddeld £280, prijsvergelijking site Comparethemarket gevonden – met nog grotere besparingen beschikbaar voor jongere bestuurders.

Oh, en absoluut ervoor u vergelijk en switch-cijfers van Moneysupermarket.com weergeven bijna 6 miljoen bestuurders gewoon accepteren hun AutoVernieuwing offerte – kost £113 per jaar.

4. krijg wat geld terug.

Vergelijkingssites verdienen geld, omdat wanneer u overschakelt van producten met hen zij een verwijzing vergoeding van de verzekeraar krijgen. Maar als je slim bent, kunt u dat geld zelf.

Topcashback is bieden tot £110.25 cashback wanneer u via hen schakelt. Zodra u heb vergeleken prijzen en vond die goedkoopste, hoofd over aan één van hen en zien als je een nog betere deal krijgen kunt door over te schakelen via de cashback site.

5. betalen aan de voorkant

Wist u dat veel verzekeraars rekening rente op uw betalingen brengen als u de kosten over het jaar gespreid? Nou, doen ze. Dit betekent een daggemiddelde van £62 die meer Moneysupermarket uitgewerkt. Dus indien mogelijk, te betalen aan de voorkant.

6. Snij uw extras en stimuleren uw overmaat

Wat inbegrepen in uw auto verzekering citaat? Verdeling dekking? Voorruit hoes? Diefstal uit de auto? In het buitenland rijden? Persoonlijke accident-dekking? Een gratis auto? Elke extra wordt toegevoegd aan de premie. Meer dan dat, misschien veel van hen al vallen dingen zoals uw reisverzekering af te sluiten, het lidmaatschap van de AA, huis verzekering of zelfs uw bankrekening.

Controleer je niet dubbel betalen en dan te kijken om te zien of je echt nodig deze extra's. Oh, en u wilt controleren hoeveel eigen risico er is op uw polis. Dit is hoeveel je zelf te betalen bij het maken van een claim. Hoe lager het risico hoe hoger de autoverzekering, zo uit te werken hoe wat je kunt veroorloven om te betalen in het geval van een ongeval en uw overmaat instelt dat-zelfs 50 pond een verschil kunnen maken.

Onze missie is het beschermen en verbeteren van de financiële middelen van onze klanten, zodat hun veiligheid en de kwaliteit van het leven, door het goed beheer van de professionele dienstverlening.

Donavan Insurance Group Services Inc. werd opgericht in 1986 als een onafhankelijke verzekeringsagentschap met een reputatie voor de superieure Service. Donna Martin-Boseker, die al in deze industrie sinds 1976, had eerder gewerkt bij het Agentschap toen duidelijk was als Domex Insurance. Ze kocht het bedrijf in 1986 en hernoemde het Donavan Insurance Services Inc Wij vertegenwoordigen de belangen van onze cliënten en op maat oplossingen voor hun specifieke verzekeringsbehoefte. Wij bieden een breed portfolio van verzekeringsmaatschappijen met zeer scherpe tarieven. Onze dekkingen omvat alle soorten zakelijke en persoonlijke verzekeringen.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0