Tyre&Auto Southbourne Group Review: Enkla steg om hur MOT testet av ditt fordon Edit Title

Det är jätteviktigt att behålla den goda villkoret för din bil och det bör vara road rättsliga liksom. Med detta krävs en årlig rutinmässig hälsokontroll. Tyre&Auto Southbourne Group aldrig misslyckas med att leverera spetskompetens Bilvård till sina kunder och på grund av denna anledning, lämna de följande enkla steg om hur man passera ett MOT-test.

Kontrollera att alla lampor är i bra skick

Se till att alla lampor är lika ljusa och fungerar korrekt. För att avgöra om de bakre bromsljus fungerar väl, bör de lysa upp garageporten när du trycker på bromsen pad. Du kan också svepa dimma ljuset att kontrollera om det är i bra skick.

Korrekt kontrollera däcken

Så mycket som möjligt, mönsterdjupet på dina däck bör inte understiga 2mm, och om det understiger nämnda numret, det rekommenderas att ersätta dessa däck innan bilen tar testet MOT, och om den klarar testet med att villkora, mekanikern fortfarande påminna dig om ersätta dem genom en rådgivande not. Det är också viktigt att Observera att däcktrycket ska vara på den föreslagna nivån.

Beteende lätt fixar på ditt fordon

Eftersom MOT test omfattar kontroll av säkerhetsnivån av din bil, är det bättre att göra några lätt fixar på vindrutetorkarna, backspegel och vingen speglarna på bilen i förväg. Detta beror på att säkerheten för vyn föraren sida ingår också i den test som görs av mekanikern.

Ren noggrant dina fordon i förväg

Vissa mekanik föredrar att ge service till rena bilar, så det vore bättre att städa bilen invändigt och utvändigt innan det tar testet. Tyre&Auto Southbourne Group föreslår gör korrekt och regelbundet underhåll på din bil har liten till ingen problem under testet MOT.

Tyre&Auto Southbourne Group kan utföra en MOT test att bilen vari ingår kontroll av säkerheten på din bil, samt nivån på utsläpp i avgaserna. Och för att inte ge dig en hård tid att minnas, företaget erbjuder också en gratis, årliga påminnelse service för dig och ditt fordon.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0