Tyre&Auto Southbourne Group Review: Enkle trin om, hvordan man passerer MOT test af bilen Edit Title

Det er virkelig vigtigt at opretholde den gode tilstand af din bil og det bør være vejen juridiske samt. Med dette er en årlig kontrol af rutinemæssige sundhed afgørende. Tyre&Auto Southbourne Group aldrig undlader at levere fremragende pleje til sine kunder og på grund af denne grund, giver de i de følgende enkle trin om, hvordan man passerer en MOT test.

Sørg for at alle lysene er i god stand

Sørge for, at alle lysene er lige så lyse og fungerer korrekt. For at fastslå, om de bageste bremselys fungerer godt, bør de belyse garageporten, når du rører bremseklodsen. Du kan også bladre tåge lys til at kontrollere, om det er i god stand.

Korrekt kontrollere dæk

Så meget som muligt, mønsterdybde af dine dæk bør ikke være under 2mm, og hvis det er under de nævnte tal, anbefales det at erstatte disse dæk, før bilen tager MOT test, og hvis det går testen med at betingelse, mekanikeren vil stadig minde om erstatte dem gennem et rådgivende notat. Det er også vigtigt at bemærke at dæktrykket skal være på det foreslåede niveau.

Adfærd let rettelser på din bil

Da MOT test inkluderer at tjekke sikkerhedsniveauet for din bil, er det bedre at gøre nogle let rettelser på forrudeviskere, bagfra spejl og sidespejle af bilen på forhånd. Dette er fordi sikkerheden for føreren side view er også inkluderet i den test udført af mechanic.

Rengøre bilen på forhånd

Nogle mekanik foretrækker at give service til rene biler, så det ville være bedre at rengøre bilen indefra og ud, før det tager testen. Tyre&Auto Southbourne Group foreslår gør korrekt og regelmæssig vedligeholdelse til din bil til har lidt at ingen problemer under MOT test.

Tyre&Auto Southbourne Group kan udføre en MOT test til dit køretøj, hvori det inkluderer at tjekke din bil samt niveauet for emission, som frigøres fra udstødningen. Og du kan ikke give dig en hård tid at huske, virksomheden giver også en gratis, årlig påmindelse service for dig og din bil.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0