Phil Devin Real Estate Consultants - Gir deg hjem som passer dine behov Edit Title

Hvis du er interessert i å kjøpe et hus som passer dine behov i Australia, kan du diskutere denne bekymringen med Phil Devin eiendomsmegling. Du kan stole personlig på Phil og hans ferdigheter sammen med sin smarte dom. Hans klienter gi ham ofte positive tilbakemeldinger og anmeldelser siden de er alltid fornøyd med sin eiendomsmegling service. Phil gjør bare gi positive resultater for kunder og gir tjenesten de fortjener.

Ifølge sin offisielle nettside, er Phil Devin eiendomsmegling beskrevet av Phil som en liten "boutique" type byrå miljø som har som mål å gi bedre service og bedre resultater til hver klient. Phil Devin har tilbudt sin profesjonell eiendomsmegling service i mange år nå, og han er også klarert av mange mennesker. Klienter kan være enkelt med sine ferdigheter smidd av hans års erfaring og rikelig kunnskap om eiendomsmegling.

Andre egenskaper som er til salgs / for auksjonen fra forskjellige steder i Australia er oppført på nettstedet til Phil Devin konsulenter. Denne artikkelen tar sikte på å gi deg en kort beskrivelse av noen av egenskapene til å gi deg en idé om hva hver ligner.

Den første egenskapen ligger i Loganholme. Det har allerede en langsiktig leietaker på plass, noe som gjør det til en perfekt investering for deg, i som du kan sikkert investeringen tilbake. Den andre eiendommen ligger i Daisy Hill denne to-etasjes huset har denne rolige og innbydende maling, perfekt for å nyte de rolige omgivelsene. Det er også plassert på et godt sted hvor du kan gjøre barna går god skole i nærheten størrelse og andre funksjoner er veldig praktisk for deg og din familie. Du kan nå motorvei også med bare en kort kjøretur.

Egenskapen tredje ligger i Holland Park, og tilbyr et fredelig miljø og en god plass også. De andre funksjonene er også perfekt for alle familiens behov. Egenskapen fjerde, derimot, ligger på Hope Island og har høye tak og et glass inngjerdet verktøy, gir deg den luksuriøs følelsen.

Til slutt, det denne eiendommen ligger i Holland Park West og det er nylig renovert dvs hvorfor det ser nybygde. Den gode nyheten er at den har en lav løpende vedlikehold og lav kroppen corporate avgifter.

Du finner mer informasjon på den offisielle siden av Phil Devin eiendomsmegling og se alle egenskapene til salgs / for auksjonen, sammen med solgt egenskapene, organisert riktig også. Det er svært lett tilgjengelig og du vil ikke ha en hard tid å forstå sine funksjoner.

Gjennom sitt nettsted kan Phil Devin Real Estate du også be om en vurdering, søke etter et tilgjengelig eiendom til leie, be om vedlikehold og sende en leieforholdet søknad. Phil er alltid klar til å hjelpe deg med noen av din eiendom bekymring, bare kontakt ham i dag.

om oss

Snakke med alle som har opplevd prosessen med kjøp eller salg av fast eiendom og ofte sine funn er en kombinasjon av stress, skuffelse og til slutt bryte! En av mine mange mål er å sikre ditt neste trekk er positiv.

Jeg startet Phil Devin eiendomsmegling med ett enkelt oppdrag: "å levere resultater som overstiger våre klienter forventninger".

Hva betyr dette for deg?

• Jeg vet du er opptatt, og jeg respekterer din tid. Når vi satt opp en avtale, og jeg skal være der.

• Når jeg sier noe kan gjøres... kan du stole på den.

• Jeg prøver ikke å snø folk eller skjule informasjon. Jeg er alt om utlevering.

• Jeg er ikke i det for noen en transaksjon - jeg er i det i lang tid... livslang relasjoner.

• Det betyr at jeg vil arbeide for å få resultatet du fortjener.

Til slutt når du kjøper eller selger med meg, kommer den til avgjørelsen, hva som er riktig for deg. Mitt mål er å sikre at du har nok informasjon til å ta en avgjørelse du kan være fornøyd med ned banen. Når du velger å kjøpe eller selge din bolig kan du stole på forståelsesfull, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelsen er forskjellen mellom hva en klient forventer og hva Agent leverer"

Jeg vet at mine klienter er ute å håndtere en 'profesjonelle' som kan 'lytte' til deres personlige ønsker og behov og tilby løsninger for dem!

Phil Devin er det profesjonelle!

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0