Wallace Associates: En frisk Essential sätt att se på sexuella trakasserier Edit Title

Har du någonsin sett gamla filmer och märkte hur vissa vanor som tidigare tagit för givet i det förflutna inte längre tolereras i vår ständigt omarbetats samtida miljö? Ta till exempel, hur nonchalant och ofta vissa scener visar aktörer belysning upp en cigarett inomhus i närvaro av andra människor. Vi vet att i artigt företag idag, skulle man behöva gå ut ur rummet eller helt byggnaden. Eller du inte röker alls.

Utom i de alltför romantisk typ flicks Romeo-och-Julia, har den manliga kvinnliga förhållandet också utvecklats till en ganska komplicerad spel vars regler har inkräktat på genom att inte bara sociala hinder, utan också rättsliga, politiska och tekniska överväganden. Äktenskapsförord är ett måste, särskilt bland dem som har den rikedom att skydda, i första hand; även om det kan så småningom bli en obligatorisk sida äktenskapliga kontrakt för de flesta människor i framtiden.

En särskild fråga som berör relationer i allmänhet, är sexuella trakasserier, särskilt när det förekommer på arbetsplatsen. Och det behöver inte längre vara mellan en man och en kvinna, men mellan två individ, oavsett kön. Ofta dock inträffar mellan en manlig och en kvinnlig, även om det har också blivit vanligt mellan en manlig eller en kvinnlig och en person som HBT-typ.

För att uppskatta de grundläggande principer som är inblandade i fall av sexuella trakasserier, måste vi ta bort från ekvationen alla medföljande ”tecken”; det vill säga, precis som Math tillåter oss att bortse från positiva och negativa tecken när du använder absoluta värden, kan vi också ”glömma” om en persons kön. Kort sagt, kan vi titta på människor som, ja, som änglar som är förmodligen sex lösa eller ”varken gifta eller de ges till äktenskap”. Låt oss titta på människor som människor som har samma grundläggande behov, önskemål, ambitioner och kamp i livet.

Om vi tog paradigm ”ingen man eller kvinna” (och ingen HBT heller), kan vi bli förvånad över hur mycket befriande det kan vara och hur mycket rättvist skulle vi behandlar varandra. Så, hur påverkar det sexuella trakasserier? Jo, först av allt, vi skulle alla gå tillbaka till den mest grundläggande principen om medkänsla när det gäller att hantera med en annan person, därmed ta bort frestelsen att trakassera en person eftersom vi då skulle motiveras av kärlek och inte själviskhet eller girighet. Trakasserier skulle alla utom upphöra helt och hållet. Precis som mobbning skulle sluta om vi behandlade varandra med respekt, så skulle sexuella trakasserier. Det kan vara ett bra tag innan vi faktiskt kan uppnå detta idealtillstånd; men det skulle vara värt att arbeta för.

Wallace Associates tillhandahåller högkvalitativa tjänster för att förbättra hur företag kan utbilda sina anställda för att ingjuta en mer rättvis och harmonisk arbetsmiljö. En bra genomgang av sin stora erfarenhet kommer att visa hur många av sina kunder har litat sin förmåga och har tjänat några klagomål under många år av stabila partnerskap.

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0