Phil Devin Consultants - Hjelpe deg fra start til slutt Edit Title

Siden starten fikk Phil Devin eiendomsmegling mye ros og positive anmeldelser fra ulike klienter, sementere sitt rykte i fast eiendom. Bygge gode relasjoner med kunder og verdsette deres tillit er en del av målet som en eiendomsmegler.

Phil Devin viser en vennlig tilnærming i å håndtere sine klienter der du føler deg veldig komfortabel i hans selskap og snakke med ham om alle dine eiendomsmegling bekymringer. Du vil definitivt ha en god og en profesjonelt forhold med ham, og han vil ikke gi deg en hard tid og vil sørge for at alt vil slå ut glatt.

Phil mål for å gi bedre service og bedre resultater for hans klienter, derfor han opprettet Phil Devin eiendomsmegling konsulenter. Han beskrev det som en liten boutique-type byrå som kan gi tjenesten eiendomsmegling hver klient fortjener.

Phil og hans erfaringer i eiendomsbransjen gjorde ham til en av de mest pålitelige eiendom fagfolk i sitt område. Han er ofte beundret på grunn av sin profesjonalitet, ærlighet og integritet i gjør hvert prosjekt.

Kjøpe eller selge en eiendom er ikke noe problem å Phil, så hvis du planlegger å selge en investeringseiendom, aldri nøl med å kontakte Phil og han kan sikkert hjelpe deg. Ser frem til hans pålitelig service og være sikker på hans kompetanse.

Han kan også levere en smart tjeneste at de fleste av hans klienter fant fantastisk og ville ha ham ta vare på deres eiendom behov enn andre agenter. Phil vil aldri forlate din side og ville hjelpe deg fra start til slutt hvor han vil garantere en effektiv føre til hver prosess selv under høytiden. Ikke rart han er sterkt anbefalt av mange mennesker.

Før Phil begynte hans byrå, han allerede jobbet med forskjellige personer han bygde gode relasjoner med. Og øyeblikket de hørte han kommer til å lage sin egen eiendomsmegler, de trodde ikke å overføre sine Eiendomsforvaltning til Phil Devin fast eiendom. Phils ferdigheter er veldig pålitelig.

Er du har en hard tid på jakt etter leietakere i din bolig? Phil kan umiddelbart finne en innen bare en dag etter annonsering det. Ikke overraskende, kommer nye kunder på til hans byrå på grunn av Phil god profil og bakgrunn i bransjen. Selv hans gamle og lojale kunder fortsatt tror på sin eiendomsmegling service. Phil Devin virkelige konsulenter er stedet du ønsker i å hjelpe deg med eiendomsmegler behov. Tillit Phil og hans gode dømmekraft.

om oss

Snakke med alle som har opplevd prosessen med kjøp eller salg av fast eiendom og ofte sine funn er en kombinasjon av stress, skuffelse og til slutt bryte! En av mine mange mål er å sikre ditt neste trekk er positiv.

Jeg startet Phil Devin eiendomsmegling med ett enkelt oppdrag: "å levere resultater som overstiger våre klienter forventninger".

Hva betyr dette for deg?

Jeg vet du er opptatt, og jeg respekterer din tid. Når vi satt opp en avtale, og jeg skal være der.

Når jeg sier noe kan gjøres... kan du stole på den.

Jeg prøver ikke å snø folk eller skjule informasjon. Jeg er alt om utlevering.

Jeg er ikke i det for noen en transaksjon - jeg er i det i lang tid... livslang relasjoner.

Det betyr at jeg vil arbeide for å få resultatet du fortjener.

Til slutt når du kjøper eller selger med meg, kommer den til avgjørelsen, hva som er riktig for deg. Mitt mål er å sikre at du har nok informasjon til å ta en avgjørelse du kan være fornøyd med ned banen. Når du velger å kjøpe eller selge din bolig kan du stole på forståelsesfull, kvalitet, omfattende og personlig service.

"Skuffelsen er forskjellen mellom hva en klient forventer og hva Agent leverer"

Jeg vet at mine klienter er ute å håndtere en 'profesjonelle' som kan 'lytte' til deres personlige ønsker og behov og tilby løsninger for dem!

Phil Devin er det profesjonelle!

Edit Body Text

Attach docs, images, videos, and files by dragging & dropping here, or select files.

0 Comments
  1. No comments so far.
Reviewed by 0
No reviews. Be the first!
Liked by 0
Subscribed by 1
Collected into 0